Pati Jus Mangga

17 comments 153 views

Pati Jus Mangga - Pati jus mangga pioww yang kami keluarkan bersaiz 5.5liter tanpa gula. Pati Jus Mangga Pioww disertakan juga bersama hirisan di dalamnya bersuaian bagi peniaga balang bersaiz 30 - 33 liter.

Pati ini sesuai bagi peniaga balang, mangga float atau mangga susu. Kami juga suplier pati jus mangga bagi peniaga tegar mangga float dan  jus mangga yang di botolkan, restoran, foodcourt, event, katering dan juga majlis2 perkahwinan.

Cara pengunaannya mudah sahaja, tuangkan sebotol Pati Jus Mangga Pioww ke dalam balang. Kemudian tuangkan 5 liter air supaya ia cair kemudian kacau. Apabila air sudah sebati, kemudian masukkan ais. Jangan lupa buat air gula. Bagi yang nak buat mangga susu cuma tambah susu pekat 4  tin.

Dengan Pati jus mangga pioww ini juga mudah untuk membuat mangga float. Untuk sukatan cup saiz 22 oz hanya perlu guna satu senduk pati mangga dan satu senduk susu pekat. Blend bersama air dan ais, kemudian mangga dipotong dadu dalam setengah biji. Tetapi kena pandai sukat ye. Yang di blender ialah sukatan satu cup.

Pati jus mangga pioww kami adalah tanpa gula ye. Jadi jangan tanya kenapa tak letak gula sekali, kan mudah. Pelanggan kami adalah pelbagai, bukan semata-mata peniaga air balang.

Oleh kerana ini pati fresh wajib masuk dalam peti ais atau freezer beku. Ketahanan peti ais biasa kurang seminggu dan freezer beku sehingga 2 bulan.

Kena baca betul-betul dan fahamkan ye. ini  adalah pati buah mangga fresh. Bukan kordial. Kami tak buat kordial, sebab kordial senang nak dapat dekat pasaraya-pasaraya.

Location

hairi juice trading

21-0-37 Blok 21, Jalan 15/2A, Taman Wilayah Selayang, 68100 Batu Caves, Selangor.

Untuk perkhimatan penghantaran minima hanya 5 botol. Bagi yang luar Kuala lumpur penghantaran hanya guna bas minima 5 botol dan kos bas rm30.

 

 

Pati Jus Mangga - RM38 sebotol

pati jus mangga
pati jus mangga
pati jus mangga

pati mangga hairijuice

pati mangga hairijuice

 

Sticker Jus Mangga Kalis Air PVC Saiz 9 inci x 12 inci - RM10

sticker balang jus mangga

sticker balang mangga float

sticker balang mangga float

sticker balang mangga susu

sticker balang mangga susu

Bunting 2x3 kaki RM18 Ready Stock

 mangga2x3sample

 

Bunting 2x5 kaki Rm25 Ready Stock

manggapioww2x5sample

 


Senarai Pati Jus Dan Harga Terkini ( 5.5 liter )

  • Durian Belanda - Rm70
  • Teh Ais Thai - Rm48
  • Green Tea Thai - Rm48
  • Carrot Susu - Rm45
  • Dragon Fruit - Rm45 ( Pekat dan likat )
  • Honey Dew - Rm45 ( Pekat dan likat )
  • Katira - Rm45
  • Jus Mangga - Rm38 ( Pekat dan likat )
  • Limau Kasturi Asam Boi - RM38
  • Mata Kucing Rm45
  • Kedondong Asam Boi - Rm38
  • Lemon - Rm38
  • Fresh Orange - Rm38
  • Epal - Rm38
  • Nenas - Rm38
  • Jambu Batu - Rm38
  • Belimbing - Rm38
  • Tembikai - Rm38

Pati Jagung Klebang Ori

  • Pakej percubaan 1.5 liter = Rm25
  • Sebotol Rm68
  • 5 Botol Rm245
  • Bahan iklan RM175 ( 1 Banner, 2 bunting, 1 alas meja dan 1 sticker balang )

Senarai Sticker Balang PVC Kalis Air 9 x 12 inci

Price: RM10.00
Sticker Balang Air Cendol
Price: RM10.00
Sticker Balang Air Mata Kucing
Price: RM10.00
Sticker Balang Pink Guava
Sticker Balang Jus Tembikai Laici
Price: RM10.00
Sticker Balang Jus Tembikai Laici
Price: RM10.00
Sticker Balang ABC Rock
Sticker Balang Air Barli
Price: RM10.00
Sticker Balang Air Barli
Sticker Balang Air Cincau
Price: RM10.00
Sticker Balang Air Cincau
Price: RM10.00
Sticker Balang Lemon Asam Boi
Price: RM10.00
Sticker Balang Mangga Shake
Price: RM10.00
Sticker Balang Mangga Susu
Price: RM10.00
Sticker Balang Jus Nenas MD2
Price: RM10.00
Sticker Balang Green Tea Thai
Price: RM10.00
Sticker Balang Teh Ais
Price: RM10.00
Sticker Balang Orange sunquick
Price: RM10.00
Sticker Balang Orange Sunquick Lemon
Price: RM10.00
Sticker Balang Kopi Ais
Price: RM10.00
Sticker Balang Air Laici
Price: RM10.00
Sticker Balang Mango Cheese
Price: RM10.00
Sticker Balang jus Oreo
Price: RM10.00
Sticker Balang Air Cappuccino
Price: RM10.00
Sticker Balang Air Chocolate
Price: RM10.00
Sticker Balang Jus Kiwi
Price: RM10.00
Sticker Balang Jus Strawberry
Price: RM10.00
Sticker Balang Jus Delima
Price: RM10.00
Sticker Balang Jus Lemon Pudina
Price: RM10.00
Sticker Balang Teh Ais Thai
Price: RM10.00
Sticker Balang Air Mocha
Price: RM10.00
Sticker Balang Air Markisa
Price: RM10.00
Sticker Balang Teh O Ais Limau
Price: RM10.00
Sticker Balang Teh O Ais Lemon
Price: RM10.00
Sticker Balang Air Roselle
Sticker Balang Vanilla Blue
Price: RM10.00
Sticker Balang Vanilla Blue

Share
17 Responses
  1. author

    Muhammad Zaid Mohd Murat2 years ago

    berminat pati mangga,bagaimana cara utk saya beli?

  2. author

    Muhammad Zaid Mohd Murat2 years ago

    berminat pati manggq

  3. author

    Khairul faizie3 years ago

    Mcm mne sy nk oder areA KL

  4. author

    Zam5 years ago

    Pati jus mangga dan cara nak bancuh.Zam 0196224959

  5. author

    Mokhtar Alias6 years ago

    boleh calll saya urgent…0193276062

  6. author

    Nazuan6 years ago

    Assalamualaikum

    Saya berminat utk berniaga air Jus Mannga di Tg. Bidara Masjid Tanah Melaka. Utk makluman, sya takde freezer beku. Kalau ada pun, peti ais yg biasa d rumah. Sya plan nak berniaga pd hari minggu shj. Kalau sya berminat nk beli, mcm mana ye? Kt area masjid tanah, ada stesen bas masjid tanah. Blh ke penghantaran di hantar ke stesen bas masjid tanah? Biasenya, 1 botol pati boleh produce berapa cawan air? dan harga jualannya pula?

  7. author

    Arif7 years ago

    Saya ingin membeli jus mangga untuk buat Manggo float,bagaimana caranya

  8. author

    mohd akmal7 years ago

    nak tanya hairi juice ada menyedia pati jus mangga dalam bentuk serbuk?

  9. author

    ina7 years ago

    mcm mne sy nk dptkan pati mangga ni??

  10. author

    Nurul liyana7 years ago

    Pati jus ni boleh pos x

  11. author

    Murat ilias7 years ago

    Saya ingin oder jus mangga dan mungkin yg lain juga ,ada tak pengedar di perak – (ipoh atau teluk intan) saya baru nak mula harap boleh bantu.tq

  12. author

    Halim7 years ago

    Berminat untuk pati jus mangga

  13. author

    Faizal bin ismail7 years ago

    Jus mangga

  14. author

    amirusyazwan7 years ago

    Salam,

    1 botol pati boleh bancuh sehingga berapa botol 250/500ml ?
    boleh email saya quatation utk 1 bulan . dan cara pembelian / bancuh minuman.

    terima kasih.

  15. author

    MOHD PAUZI ABD HAMID7 years ago

    Assalam…. Nk tnya dulu..
    Jus Mangga ni kalau tk nak cmpur gula, ada rasa manis mangga ker? Tpi kalau dpt rasa cm twister @ sjora mangga tu lagi best… 😛

  16. author

    Zaimah7 years ago

    Saya berminat utk menjual air jus ni.
    Adakah setiap pembelian akan dihantar? Kawasan ampang

  17. author

    Lyndee8 years ago

    Real brain power on diyalps. Thanks for that answer!

Leave a reply "Pati Jus Mangga"